Comments ( 2 )

  • Lonja Woonings

    Korte wandeling met dassenburchten langs een holle weg , bloeiende fruitbomen en mooie vergezichten.

  • Rudi

    Een winterzonnetje maakt van deze vrijdagmiddag een stralende dag. Ideaal weer om een route te lopen die mooie vergezichten te bieden heeft. Helemaal interessant wordt het wanneer het hoogtepunt, sorry voor deze voor de hand liggende woordkeuze, een uitkijktoren is. Vanop deze constructie heeft de wandelaar met dit heldere weer een ruim en prachtig overzicht van wat deze grensstreek in petto heeft. De infoborden geven niet enkel weer wat er te zien is, ze zijn ook nog eens een handig instrument ter oriëntatie. De toren snijdt de route als het ware doormidden. Het traject er naar toe bestaat uit veldwegen bovenop een plateau. Noem het gerust een aperitiefje voor het panorama dat wacht boven op het uitkijkpunt. De terugweg naar Mesch gaat doorheen holle wegen. Zo krijgt een erg korte route, uiterst geschikt om even de benen te strekken, toch een afwisselend karakter.

Leave a Comment