1448. Eindhoven

Comments ( 3 )

  • Sjef Schmit

    Vandaag na Best 1479 en 1480 deze schitterende groene wandeling gelopen. De Dommel is een prachtige rivier die door het Brabantse land stroomt. Veel geniet plekjes. Na vele regenval zijn de paden soms erg drassig en modderig, maar het is een prachtig gebied. Deze wandeling is echt een topper zo dicht bij Eindhoven. Trek in de zomer wel een lange broek aan. Het gras kan hoog staan en na regenval ook goede waterdichte schoenen.

  • Margriet

    Vandaag deze mooie route langs de Dommel gelopen, maar wel met een kleine eigen invulling. Prachtig wandelweer in een schitterende natuur!

  • Astrid

    Vandaag stond deze prachtige wandeling op de planning. Er staat door Jos geschreven dat het erg drassig kan zijn. Maar wij, als fan van de Dommel, zijn niet zo bang voor wat water en gingen toch op pad. (Ondanks dat het de laatste dagen wel wat geregend heeft) We dachten dat het wel mee zou vallen. Nou dat hebben we geweten! Na 2 km gelopen te hebben stonden we ineens tot aan onze enkels in het water/modder. Hoge wandelschoenen aan maar het water ging er nog van bovenuit in. Maar we zette door…helaas werd het niet beter. Achteraf gezien, ongeveer 70 % van de paden, waren drassig, modderig onder water. Toch hebben we er geen spijt van dat we deze wandeling vandaag gelopen hebben. De wandeling is prachtig met erg mooie natuur. En wat hebben we gelachen! Zeker een keer lopen maar ..niet na regenachtig weer!

Leave a Comment