Comments ( 4 )

 • M.van der meer

  Prachtige wandeling genoten.

 • Rudi

  Een avontuurlijke wandeling die geen moment verveelt, zo kun je deze slingerende tocht door een schilderachtig landschap omschrijven. Op de route passeer je plekjes die “buitenlands” aanvoelen. Hiermee doelen we beslist niet op het feit dat je ook een flink stuk door Duitsland wandelt. De smalle, kronkelige paadjes helpen hier wel aan mee. Trek misschien een lange broek aan, want de braamstruiken en netels hebben het op je benen voorzien. De hoofdrol is weggelegd voor de Worm die zich van zijn wildste kant laat zien. Stroomversnellingen, ja zeker, maar ook leuke beschutte plekjes waar je van de waterkant kan genieten. In punt 5 geeft Jos de mogelijkheid de grindweg te blijven volgen om een avontuurlijk pad te mijden. Mensen die met honden wandelen, kunnen dit best ter harte nemen aangezien er over een prikkeldraad geklommen dient te worden. Voor de trouwe viervoeters is op deze route trouwens volop gelegenheid om een verfrissende duik in de Worm te nemen. Ideale wandelroute om op warme zomerdagen te lopen. Niet te lang en volop verkoeling langs -en in- het stromende water.

 • Linda

  Zeker een aanrader om te lopen! Als inwoner van Kerkrade niet geweten dat dit in de ‘achtertuin’ ligt.
  Wel veel stukken erg begroeid met brandnetels. Hopelijk worden de paden snel beetje begaanbaarder

 • Ilse en Johan

  Heel mooie wandeling, avontuurlijk en rustig. Het was genieten van het begin tot het einde.

Leave a Comment