Comments ( 4 )

 • Jan en Tiny

  Deze wandeling op 6- 06-2021
  gelopen. Prachtige wandeling met alleen groen!! wat hebben we genoten van de vennetjes en het kanaal!! Ook de Geulberg was fantastisch mooi en was zeker te doen. Ook de bosroute was geweldig. Dikke vette complimenten voor deze route die (zoals altijd) foutloos was uit gezet.

 • Sjef Schmit

  Na wandeling 1273 deze wandeling gelopen. Heerlijk over de bospaadjes naar de Gulberg. Wat een prachtig uitzicht over de skyline van Eindhoven en de weide omtrek. Een prachtig pad langs het Eindhovensch Kanaal is genieten. Wat een rust. Dan een lekker stuk door de bossen terug naar het startpunt. Ik ben weer een stukje Brabant rijker!!!

 • Jan Rosmulder

  Prachtige wandeling met voor ieder wat wils. Kleine opmerking: van 12-7 t/m 6-8-2021 is gedeelte van Landgoed Gulbergen afgesloten i.v.m. Groei en Bloei.
  Foto’s, in totaal 21, op mijn Facebook

 • Astrid

  Wat een heerlijke wandeling met mooie vergezichten vanaf Het Dak van Brabant. Verder een mooie mix van vennen, kleurrijke herfst bossen en een prachtig pad langs het kanaal. Zeker een keer lopen in de herfst…doen!

Leave a Comment