Comments ( 6 )

  • Sjef Schmit

    Vandaag beide wandelingen (1467) vanaf Klein Vink gelopen. Deze wandeling is schitterend. Je loopt heel veel door een mooi bosgebied en langs prachtige vennen. Een groot recreatie gebied, maar toch was het lekker rustig wandelen. Het zgn. maandlandschap is indrukwekkend en mooi om doorheen te lopen. De paarden die er liepen hadden er ook plezier in. Dan nog even naar het mooie uitzichtpunt en door de bossen en via de kloostertuin terug naar de parkeerplaats. Ik heb genoten van dit gebied.

  • Toos

    Dit is een prachtige wandeling door een waterrijk gebied, het is een en al natuurschoon. We gaan deze route zeker nog een keer in de winter lopen als de bomen kaal zijn en je nog meer van het water kunt zien.
    Voor ons was dit gebied net ten zuiden van de Hamert totaal onbekend, we zijn blij dit prachtige gebied ontdekt te hebben!

  • Marianne

    Een schitterende wandeling, die me ook in andere jaargetijden zeker de moeite waard lijkt om te doen.

  • Thea Erren

    Vandaag deze wandeling gemaakt. Erg mooi,afwisselend en rustig gebied. Zeker de moeite waard. Van genoten.

  • Melanie

    Mooie wandeling, gelopen op 1 aug 2022. Zo dichtbij, maar nog ongekend gebied. Ook goed te lopen met warmer weer ivm de vele waterplassen.

  • Anita Roost

    Vandaag route 1462 gelopen. Echter het stuk dat aan de Dorperheideweg ligt richting Duitsland is niet toegankelijk. Pad staat onder water door de hoge waterstand. De rest van de route is goed.

Leave a Comment