Comments ( 3 )

  • Sjef Schmit

    Op advies van Jos deze nieuwe wandeling al gelopen. Een mooi wandelpad door de bossen en dan langs het kasteel De Wamberg op naar de sluis bij het kanaal. Er passeerde juiste een hele grote boot, dus we moesten even wachten om over de sluisdeur verder te kunnen. Via een grote brug over hetzelfde kanaal dan naar rechts, over een heerlijk pad langs de Aa. En zo weer terug naar het Centrum. Even uitrusten en op naar St. Oedenrode voor de volgende wandeling vandaag nr 1340.

  • Rob Wilders

    Dat wil ik wel eens meemaken: “een schip over de brug varen” (zie de inleiding). Jos als je de dag en tijd kan doorgeven, kom ik kijken

  • suus

    Zeker leuke route, De houten brug ( tekst li boven op blad 3 laatste regel,) is er niet (meer) . Gewoon doorlopen en je komt weer goed uit bij het punt van de kruising van waterwegen.

Leave a Comment