Comments ( 3 )

 • Mark

  De wandeling heeft twee “harde” beklimmingen. Nummer 1 is iets langer en leidt naar de Bergehalde Wilsberg. Nummer 2 is korter en komt aan het einde.
  Helaas kon je gisteren niet genieten van een weids uitzicht vanaf de Bergehalde vanwege de vele hoge bomen. Maar de klim is nog steeds de moeite waard. In de late herfst of lente zie je waarschijnlijk iets meer dan midden in de zomer.

 • Pet4er en Bertien

  Gisteren deze weer schitterende wandeling gelopen, prachtig avontuurlijk pad langs de Amstelbach zeker nu na de hevige stortbui van afgelopen week een uitdaging. De sporen van de overstromingen van de Amstelbach waren nog overal goed zichtbaar. Indrukwekkende ruine van waterburcht met kasteel. Mooie uitzichten op de veldwegen en 2 stevige kuitenbijters, de terril Wilsberg met ook een avontuurlijke afdaling op dit moment door boomwortels en omgevallen bomen. De op het einde nog een weliswaar geasfalteerde kuitenbijter richting Bleijerheide mocht er ook zijn.

 • Saskia

  Schitterende wandeling, redelijk veel asfalt. Maar dat is momenteel niet heel erg na alle regen. Neem wel een muggenspray mee, want tijdens de afdaling van de Wilsberg wordt door de muggen verslonden

Leave a Comment