Comments ( 2 )

  • Astrid

    Een zeer verrassende en korte wandeling. We hebben vaker langs de Roer gelopen. Meestal van uit Herkenbosch. We kwamen nu op plekken langs de Roer waar we nog nooit waren geweest. Prachtige omgeving! En als extraatje nog 12 Ooievaars gezien. Leuke wandeling wanneer je er even uit wilt maar niet zoveel tijd hebt.

  • Sjef Schmit

    Vandaag in de volle zon deze wandeling in de middag gelopen na wandeling 812 Wassenberg. Een korte maar leuke wandeling langs de Roer en weilanden rondom Melick. In de Roer stonden 4 runderen met hun poten in de Roer onder een boom in de schaduw. Toen ik langs kwam schrokken de beesten en renden ze naar de overkant door de Roer. Een imposante gebeurtenis om die beesten door het water te zien rennen. Zoals altijd weer genoten.

Leave a Comment