Comments ( 2 )

  • Sjef Schmit

    Na wandeling 1481 deze wandeling gelopen. Een heerlijk mooi stuk langs het Drongels kanaal en dan de bossen in op naar de Loonse en Drunense duinen. Dat is een zwaar stuk door het mulle zand. Neem je gps apparaat mee dan loop je de wandeling wat zekerder. Weer door de bossen en dan door een mooi park terug naar het beginpunt. Ondanks de warmte heerlijk genoten van beide wandelingen.

  • Anita Rijnders

    Vandaag 06-11-2021 vanuit ons huis in Waalwijk, deze wandeling gelopen. De route is goed beschreven, zelfs door de duinen geen enkele moeite gehad met de beschrijving. Voor ons bekend terrein, maar zeker de moeite waard en toch nog op paadjes gelopen, waar we nog niet waren geweest. Het beginpunt, de Paardenvriend, is niet dagelijks en zelfs niet in het weekend geopend.

Leave a Comment