Comments ( 3 )

 • Rudi

  Deze route bewijst dat je geen lange afstanden hoeft te wandelen om veel natuurschoon op je pad te vinden. De omgeving is gekend, de Bemelerberg een begrip en ook de paden rondom golfbaan Het Rijk van Margraten voelen vertrouwd. Vertrouwd en tegelijkertijd ook verrassend. Het kronkelende bospaadje dat vanaf de Mariagrot naar boven slingert en verderop tussen de mergelwanden door leidt, is een juweeltje. Het blijft iedere keer genieten dit landschap te mogen doorkruisen. Maar we kunnen er niet onderuit, de apotheose van dit kort rondje Bemelen is toch de beklimming van de berg die zijn naam aan dit plaatsje dankt. En laat er geen discussie over zijn, het favoriete stekje van Jos Wlazlo is een vijf-sterren plek. Om 9 uur op deze bank zitten op een zonnige zaterdagochtend, diep inademen en het panorama aanschouwen, dat is puur tot rust komen en herbronnen.

 • Ferre en Elly

  12/09/2021.
  Was een korte maar heel mooie wandeling , vooral tussen de rotsachtige schlucht wandelen was geweldig om te zien .
  En genoten van het mooie uitzicht op de top van de bemelerberg.
  Wij hebben deze wandeling gecombineerd met wandeling nr 1266 in cadier en keer .

 • Jane

  Wondeful route! Going to thr top of the hill at thr end is a must! Prachtig!

Leave a Comment