Comments ( 2 )

  • Peter & Bertien

    Vandaag via buienradar een wandeling uitgezocht waar de kans het grootste was droog de wandeling te voltooien en dat is op een paar regendruppels na goed gelukt. Daardoor kwamen wij in Thull terecht een tocht die zeker de moeite waard was, heel afwisselend en verrassend. Ofschoon wij reeds veel wandelingen rond Schinnen hebben gemaakt kwamen wij op plekken terecht waar wij nog nooit waren geweest. Het was de 700ste keer dat wij met Jos (WGZL) onderweg waren .

  • Robert Blom

    Gistermiddag met een vriend deze wandeling gelopen en opgepikt dichtstbijzijnde punt vanaf station Schinnen. Wandeling staat omschreven als makkelijk, maar met een temperatuur van dik boven 20, benauwde lucht en vrijwel de hele wandeling stijgen en dalen, was het toch vrij pittig. Het is wel absoluut een afwisselende wandeling, goed beschreven, langs en door de dorpjes Thull, Vaesrade, Oirsbeek, Puth, Schinnen. Na afloop bij Brasserie Peil 5 (Terras van het jaar 2022) nog een leuke nazit met speciaal biertjes en een borrelgarnituur en vervolgens met OV weer tevreden huiswaarts.

Leave a Comment