Comments ( 2 )

  • Sjef Schmit

    Na wandeling 1479 deze korte maar heel mooie wandeling gelopen. Het bosgebied in de nabije omgeving van deze B&B is prachtig. Je loopt over mooie bospaden en langs een schitterende ven genaamd Langven. De naam van dit ven doet zijn eer aan. Een mooie korte wandeling die iedereen kan lopen. Zelfs met kinderen. Na de wandeling nog een heerlijke kop koffie bij Henk Krol en na een klein praatje op naar Eindhoven voor wandeling 1448.

  • Astrid

    Deze wandeling samen met route 1479 gelopen. Zelf vond ik deze de mooiste. Bij deze route loop je meer door de bloeiende heide dan bij 1479. Je komt ook langs een mooi ven , helaas door de droogte zat er nu weinig water in. De b&b is niet meer van Henk Krol … het is wel open maar het was niet heel duidelijk of je er nu ook wat kon drinken. Wij hebben nu wat gedronken bij de uitspanning Joe Mann Paviljoen waar het ook gezellig zitten is.

Leave a Comment