Comments ( 4 )

 • Truus

  Gister deze geweldig mooie wandeling gelopen. Lekker kopje koffie en stukje vlaai genuttigd bij het Voshoes . Rustig terras met mooi uitzicht.
  Dank je Jos, voor ook weer deze mooie wandeling. 🤗😎

 • Esther

  Prachtige wandeling. Wel pittig met name door de modder. Heerlijk geluncht bij het Voshoes.

 • Marion

  Zeker een prachtige wandeling! Met als bonus hadden we gisteren sneeuw zodat het sprookjesachtig mooi was in het bos. Jantje zag eens pruimen hangen en ‘t voshoes zijn beide gezellige en sfeervolle locatie’s.

 • Dorie Meijer

  Ontzettend mooie wandeling. Vooral nu in het voorjaar de fruitbomen in bloei staan kleurt het landschap erg mooi. Tijdens de gehele wandeling heel veel vergezichten, echt een panoramische route die van het begin tot einde nooit verveelt. Wij zijn gestart bij het Voshoes en ghalverwege hebben we heerlijke koffie en vlaai genuttigd bij jantje zag eens pruimen hangen met een prachtig terrras. Na deze stop kwam er even kort een pittig stukje klimmen maar dat werd beloond met wederom een prachtig uitzicht. Wandeling is deels over verharde rustige wegen maar grotendeels door het groen. We hebben al heel veel wandelingen gelopen van de wandelgids maar deze staat zeker in onze top 5 en is een echte aanrader!

Leave a Comment