Comments ( 3 )

 • Margriet

  Vandaag deze mooie afwisselende route gelopen.
  Door bossen, zandvlakte, rondom Oud Meer, Joe Mann memorial, de heide die prachtig paars kleurde.
  Was ook heerlijk wandelweer.

 • Astrid

  Mooie natuur in Best! De heide was uitgebloeid. Maar desondanks was het erg leuk om rond te struinen over mooie paadjes door de heide en langs verschillende vennen. Natuurlijk even gaan kijken naar Joe Mann Memorial. We werden er stil van…

 • Sjef Schmit

  Na wandeling 1441 Son en Breugel deze prachtige wandeling gelopen. Lekker lopen over bospaadjes, heide en zand. Een wandeling die ik iedereen kan aanbevelen. Zo mooi!!! Het Joe Mann monument is een plekje om even bij stil te staan. Wat een held!! Terug bij de sponsor het Joe Mann paviljoen lekker een kop warme koffie gedronken. Heb je de tijd en mogelijkheid om te gaan wandelen? Dan adviseer ik deze wandeling. Ik heb al veel wandelingen gelopen maar deze krijgt van mij een 10!!!

Leave a Comment