Comments ( 2 )

  • Anita Rijnders

    Vandaag 08-04-2022 deze mooie wandeling gelopen. Wij liepen deze route samen met onze labrador. Je loopt door een groot begrazingsgebied en dit is verboden voor honden. Wij kwamen erachter toen we al aan het eind waren. Er is een nieuw hek met schrikdraad omheen gezet en wij zijn er onderdoor gekropen. Gelukkig stond er geen stroom op!!

  • Ben

    Ik woon zelf in dit gebied en heb deze wandeling ook gelopen. Vlak nadat deze wandeling is uitgezet heeft SBB het midden gebied afgezet en er een begrazingsgebied gemaakt voor runderen. Je kunt er wel wandelen maar zonder hond en het gebied is met de instaphekjes ook niet meer toegankelijk voor rollators en rolstoel etc.
    De wandeling is vanaf punt 6 afgezet met schrikdraad. Dat wordt dan omlopen.

Leave a Comment