Comments ( 4 )

 • Sjef Schmit

  Deze nieuwe wandeling vandaag al gelopen. Onze zoon kampeerde in Vessem, dus het leek mij leuk om hem voor een wandeling in de buurt van de camping uit te nodigen. We hebben genoten van elkaars gezelschap maar ook van het mooie gebied rondom Vessem. Het pad langs de Grote Beerze is erg mooi. Het beekje is weer in zijn normale doen. Je kon zie dat er veel water doorheen gestroomd was.

 • Dorie Meijer

  Prachtige wandeling, schitterende vennen. Tevens erg rustig om te wandelen. Hele gebied is is erg mooi en afwisselend. Jammer dat er nu werkzaamheden waren bij het pad langs de Beerze maar alternatieve route is goed aangegeven en ook niet hinderlijk. Een aanrader om in het Brabantse landschap van prachtige natuur te genieten!

 • Jan en Tiny

  Deze wandeling op gelopen op 13 maart 2022. Zeer gevarieerd en een aan te raden wandeling !!
  We denken dat we het mooiste gemist hebben nl dat i.v.m. werkzaamheden langs de Grote Beerze de route nog afgesloten was, maar we komen nog eens terug! De route omschrijving was als vanouds, super.

 • francien kerkkamp

  Jack en Francien
  Afgelopen zaterdag 6 april 2024 voor de tweede keer wandeling 1497 gelopen omdat het er zo mooi is. Op 2 plekken nog veel water maar met hoge bergschoenen is dit geen probleem. We hebben weer genoten, het is er zo rustig je komt amper iemand tegen. Op dit leuke terras was het goed toeven in de zon!

Leave a Comment