Comments ( 4 )

 • Sjef Schmit

  Vandaag deze nieuwe wandeling gelopen heerlijk door de bossen naar een prachtig ven en daarna een stuk verder naar een schitterend grote plas. Een mooi stuk langs de Oude Aa en door de bossen weer terug naar de sponsor voor een heerlijke kop koffie met appeltaart. Vandaag heel veel water gezien, maar gelukkig nauwelijks op de paden. Een mooie wandeling met veel natuur. Op naar wandeling 1399 Grotel/Bakel.

 • Astrid

  Auto geparkeerd bij de leuke sponsor van deze wandeling. Wij vonden vanaf nummer 4 de route zeer verrassend. Door een mooi stukje bos met een groot aantal Vliegenzwammen (paddenstoelen met een rode hoed met witte stippen…wie kent ze niet!). Daarna een moeras gebied met uitzichten over het meer Berkendonk. Langs de Oude Aa een mooi stuk. En tot slot nog een prikkelend avontuur langs de Vlier beek. De brandnetels stonden niet hoog maar….prikte wel. Maar ach we zijn geen watjes!!
  Onderweg nog gezellig even gepraat met een paar trouwe fans van deze site. Net als wij, genoten zij ook iedere keer van de mooie wandelingen…

 • Christian

  Gisteren bij mooi weer deze prachtige, afwisselende wandeling gelopen. We hebben er een kleine verlenging aangemaakt, 2 km erbij, die we het vermelden waard vinden. Bij punt 4. bij wkp 26 rechtdoor naar wkp 53 – 27 – 26. De wandeling afgesloten met een heerlijke lunch op het terras bij het Boerenhuis.

 • Sjaak Hendrix Horst

  Vandaag deze mooie route gelopen. Inderdaad de 2 km extra die Christian beschrijft is de moeite waard, echt een mooi stuk.
  Dus van knooppunt 26 naar 53 naar 27 en dan weer terug bij 26.

Leave a Comment