Comments ( 3 )

 • Mark

  Gefeliciteerd met 1500+ tours.
  Hike 1506 is een zeer afwisselende tocht met enkele bezienswaardigheden en mooie uitzichten. Het is geen platte ronde – het gaat steeds weer op en neer.
  Na hevige regen of ijs en sneeuw kan de afdaling in het midden van sectie 8 gevaarlijk zijn. Vandaag kon de plaats zonder problemen worden gepasseerd.

  Glückwunsch zu 1500+ Touren.
  Wanderung 1506 ist eine sehr abwechslungsreiche Tour mit einigen Sehenswürdigkeiten und netten Ausblicken. Es ist keine flache Runde – es geht immer wieder auf und ab.
  Nach starkem Regen oder bei Eis und Schnee kann der Abstieg in der Mitte von Abschnitt 8 gefährlich sein. Heute konnte die Stelle problemlos passiert werden.

 • Robert Blom

  Hedenochtend met de trein van Valkenburg naar Kerkrade Centrum en vervolgens in goed gezelschap op pad voor deze erg leuke wandeling. Vanaf station kris kras door de straatjes van Kerkrade naar de sponsor van de wandeling en dan snel het bos in, met zoals beschreven zeer verrassende bospaadjes, klimmen en dalen in de diverse hellingbossen, bezoek aan Kasteel Erenstein met de mooie tuin, diverse (vis)vijvers, trappenpaden dat het een lieve lust is en een bezoek aan de binnenplaats van de abdij van Rolduc. Ter afsluiting op de Markt lekker lunches bij Jules en met een voldaan gevoel huiswaarts. Kortom een mooie tijdsbesteding van de zaterdag!

 • Frans

  Hallo Jos, vandaag de 1506 gelopen. Prachtige wandeling.
  Groeten,
  Frans

Leave a Comment