Comments ( 3 )

 • Emiel de Vos

  Een erg mooie wandeling en wederom goed en duidelijk omschreven. Je hebt fantastische uitzichten over het Zuid-Limburgse land; in één woord PRACHTIG.
  En het bord met de afzetting op het laatst (vanaf U-center naar Epen) stond er vandaag 22-12-2021 nog steeds, maar het pad is goed te bewandelen.

 • Robert Blom

  Afgelopen zaterdag om kwart na elf van start vanaf de parkeerplaats Patronaat in Epen en deze wandeling gecombineerd met wandeling 89. Epen. In het begin beetje miezel regen tijdens de klim naar het bovenste bos, maar bovenaan gekomen is het genieten van het uitzicht. Verder door soms erg drassige weilanden richting Eperheide en vervolgens Sweiberg. In de finale nog even een kuitenbijter terwijl je al in Epen bent, maar die kun je ook overslaan al doen we dat natuurlijk niet. Bij terugkomst lekker koffie en vlaai bij de sponsor, de 4-jaargetijden en verder aan de wandel. Mooie/goede beschreven wandeling en het bord met afzetting bij U-center is verdwenen!

 • Ank en Wim

  een heel mooie wandelroute, aanvankelijk een pittige klim door de weilanden, mooie panorama’s, Mooie bosrand bij Eperheide
  met prachtig uitzicht bij zonnig weer

Leave a Comment