Comments ( 3 )

 • Margriet

  Vanmorgen de nieuwsbrief ontvangen en meteen de nieuwe route vanuit Helden gelopen.
  Door de Heldense Bossen, over zandwegen langs weilanden en boomkwekers. Daarna een mooi stuk langs de Kwistbeek. Verder langs de visvijver en toen weer langs de Kwistbeek. Dit gedeelte was zeer modderig, want ze waren bezig om de beek op te schonen.
  Vanaf de Onderste Schans was dit pad wel weer goed te begaan. Dan nog een stukje door de wijngaard en de wandeling zat er alweer op. Mooie route, gelopen via Komoot 👍🏿

 • Astrid

  Een aardige wandeling door de Heldense Bossen . Een leuke pauzeplek bij de visvijver ‘de Breeérpeel. Verder nog een klein stukje geschiedenis over de Onderste Schans. Mooi om te zien en over te lezen. Voor je het weet ben je weer terug bij het start- ,eindpunt.

 • Sjef Schmit

  Vandaag 3x Helden gelopen 1523,1541 en 1551) Een mooie wandeling door de Heldense bossen en dan over veldwegen langs visvijver en Onderse Schans. Een mooie wandeling en prima te lopen. Hierna op naar 1551.

Leave a Comment