Comments ( 3 )

  • Walter en Rita

    We hebben deze wandeling samen met wandeling 978 gelopen. Persoonlijk vond ik dit het mooiste stuk van de wandeling. Leuk en heel afwisselend, mooie plekjes gezien!!! Ook al was niet zo een mooi weer vandaag, toch hebben we weer enorm genoten.

  • Astrid

    Tussen de buien door vandaag dit ommetje Sevenum gewandeld. Leuk stuk door het Van Zwienenbos en “kinderboerderij. Jammer van het weer maar anders wel een leuke, korte wandeling.

  • Toos

    De route Sevenum uit is niet heel bijzonder maar eenmaal op het graspad naar het Zwienenbos wordt het erg mooi: erg leuk om over de privé terreinen van verschillende mensen te wandelen. Ook de banken met verschillende teksten en het werk van de bever zijn erg leuk. En natuurlijk De Groote Meulebeek en de Blakterbeek om weer in Sevenum te komen.

Leave a Comment