1539. Broekhuizen

Comments ( 2 )

  • Toos

    Eind juni 2021 werden de Maaswerken Ooijen-Wanssum opgeleverd en drie weken later werden ze al uitgetest. Het werkte: dankzij de oude Maasarm en de hoogwatergeulen bij Ooijen en Wanssum bleven de dorpen gespaard bij het hoogwater en was de waterstand in Venlo 35 cm lager als voorspeld. De regio heeft er een prachtig natuurgebied bijgekregen: het Maaspark Ooijen-Wanssum en deze wandeling laat een mooi stuk van het Maaspark zien. Kijk naar de diashow en foto’s en geniet van de prachtige natuur in de oude Maasarm en ga op ontdekkingstocht in deze nieuwe natuur!

  • Margriet

    Wat een mooie wandeling. Vooral het stuk door het Maaspark Ooijen-Wanssum. Leuk dat je via de stapstenen naar de overkant kan. Lekker langs de Maas weer terug naar de auto.

Leave a Comment