1540. Maastricht

Comments ( 2 )

 • Huub Beckers Maastricht

  Ben ik erg chauvinistisch als ik zeg dat dit een hele leuke wandeling is ? je bent natuurlijk in de verleiding om af te wijken van de route omdat je zoveel tegenkomt. wijk niet af en pak nog veel meer routes in en rondom Maastricht ( in maart 2022 , 23 stuks van Wandelgidszuidlimburg )
  Leuke gecombineerde wandeling.

 • L&L

  Weer een thuiswedstrijd, en dus de scooter bij Plein 1992 geparkeerd en gelijk de Hoeg Brök over gelopen. Het was een drukte van jewelste op deze zonnige zaterdag: zowel bij de jachthaven, Slavante als in het stadspark, waar het TREK (foodtrucks) festival was, was het zwart van de mensen.
  Wie Maastricht eens vanuit een ander oogpunt wil zien, is dit een prachtige wandeling. De panorama’s op de St.Pietersberg zijn geweldig.
  Even opletten bij punt bij het fort; wanneer u schuin R het (steile) paadje, dat meteen naar links buigt, omlaag loopt moet u beneden meteen R om het hele fort lopen, en niet richting bord Natuurmonumenten. Aan het eind bij de parkeerplaats bij de rotonde, neemt u meteen het 1ste kleine pad naar links.
  Dit staat een beetje ongelukkig omschreven.
  Al met al een absolute aanrader, zeker voor niet-Maastrichtenaren.

Leave a Comment