Comments ( 3 )

 • Margriet

  Vanmorgen onder een strak blauwe lucht deze mooie route gelopen.
  Door de Heldense Bossen, langs de Kwistbeek. Door de wijngaard, waar vandaag een open dag was. Vervolgens weer richting dorp, door de kloostertuin. Weer genoten. 👍🏽

 • Sjef Schmit

  Na wandeling 1523 en 1551 was deze aan de beurt. Ook gestart vanaf Kerkeböske richting het centrum van Helden en na het centrum ben je even later waar in de prachtige Heldense bossen. Zoveel variatie vandaag en nauwelijks dezelfde stukken gelopen. Lekker over de veldwegen , de Onderse Schans en dan langs/door het zorg wijndomein. Het Natuurleerpad van IVN Helden is leuk om te beleven. Ik heb weer een fantastische dag gehad met ruim 26 km in de benen.

 • Astrid

  De langste versie van deze route gelopen. We waren verbaasd over de vele en verschillende paddenstoelen die we al zagen in de Heldense bossen. Best vroeg in het jaar . Maar omdat er veel regen is gevallen de afgelopen periode en nu wat hogere temperaturen ……. komen ze al in grote getalen uit de grond. Mooi om te zien. Nog door velden met Pastinaak en een wijngaard. Bij de wijngaard was ook een mooi terras waar je een wijntje of een kopje koffie /thee kon nuttigen.

  om een wijntje of een kopje koffie / thee te nuttigen.

Leave a Comment