1553. Heythuysen

Comments ( 4 )

 • N Sniekers

  19-03-22 leuke wandeling

 • Margriet

  Een ideale route, als je niet zover wil lopen, maar wel door mooie natuur! 👍🏿 We hebben genoten .

 • Sjef Schmit

  Na wandeling 1553 gestart met deze wandeling. Je loopt de andere kant uit vanuit Busjop langs de rand van Heythuysen richting de beek. De lus vanaf punt 2 is niet altijd aan te raden om die te lopen. Op de terugweg van de lus kan het gras en riet erg hoog staan. Het pad aan de andere kant van de beek is prachtig en dan loop je door mooie bomen lanen weer terug naar Busjop. Een lekkere kop (uitgebreide) koffie met vlaai was mijn beloning. En… voor de prijs hoef je het niet te laten!!!. Hierna op naar het startpunt van wandeling 1613 vanuit Heythuysen.

 • Astrid

  Deze wandeling gecombineerd met wandeling 1554. Bij punt 2 wilde we vlak langs de Tungelroyse beek lopen. Maar hier was een stuk afgezet voor natuuronderhoud. Een 100 tal schapen waren hier flink aan het grazen. Maar de alternatieve route was net zo mooi.

Leave a Comment