1555. Wijlre – Nijswiller

Comments ( 3 )

 • Yolanda

  Mooie tocht met prachtige uitzichten. Ik vond hem best pittig!

  2e vetgedrukte stuk “pad langs de knotwilgen”, dit pad is na 50 m onbegaanbaar door braamstruiken. Ga dan ipv ….via stegelke links over smalle asfaltweg, rechts en dan na bord “partij” meteen links. Eind vd weg weer links en dan kom je bij de brug en kun je verder met de wandeling.

 • walter

  Gisteren deze wandeling gelopen, mooie uitzichten inderdaad het was weer puur genieten. Mercie aan Jos en zijn team

 • Bas en Elise

  We hebben deze route niet gelopen (voor afwisseling hadden we zelf eens iets uitgezet). We kwamen hier in de buurt wel fotograaf van de website Hein tegen. We hebben genoten van zijn kennis, tips en achtergronden over de website. We hebben al heel wat routes van deze website gelopen en zijn verder geïnspireerd om meer routes te lopen. Top website, mooi om de passie van de mensen erachter te zien. Ga zo door.

  Groet Bas en Elise

Leave a Comment