Comments ( 2 )

  • Frenk

    Mooie wandeling door de prachtige natuur van deze omgeving. Ondanks het verbindingsstuk met een lengte van ongeveer 1200 meter ( x 2 ) langs een drukke weg zeker de moeite waard.

  • Mark

    Prachtige wandeling door twee natuurgebieden. Het verbindingsstuk langs de weg heeft een lengte van 800 m (heen) / 1000 m (terug). Daarna is er nog 500 m asfalt langs de spoorlijn, maar hier is geen verkeer. Buiten het verbindingsstuk en de start/eindpunt in Lummen ben je in de natuur: bos, gras, veldweg, dijk.
    Deze wandeling is niet zo geschikt in hoogzomer, omdat je dan direct in de zon loopt, vooral op de dijken.

    Op het fietspad langs het verbindingsstuk stond vandaag een bord dat de aanleg van fietspaden aankondigt. Het is de bedoeling dat de werkzaamheden tot de zomer van 2025 duren. Het pad langs de weg zal dan waarschijnlijk wat aangenamer zijn.

Leave a Comment