Comments ( 3 )

  • Astrid

    Een fijne wandeling! Met verrassende paadjes door het bos en weilanden met overstapjes over de afrasteringen. Allemaal goed te doen. Eerst dachten we te zien op papier… een saai vierkant meer. Maar wanneer je erlangs loopt met leuke paadjes en verschillende genietplekjes om te pauzeren was het juist het mooiste stuk van de route.

  • Sandra & Remco

    Superleuke wandeling met veel afwisseling. Het gat van Waalre is buiten zijn oevers getreden ( maart 2024 ) maar met een soort of eigen gemaakte brug is het toch gelukt om de hele wandeling te doen. Het was erg leuk! Bedankt N

  • Sjef Schmit

    Na wandeling 1084 deze mooie wandeling gelopen. Een klein stukje door het centrum van Waalre en dan de bossen in, over een stukje heide en dan richting het Gat van Waalre. Deze plas stond aardig vol met water, zodat het pad niet begaanbaar was. Even wat improviseren en een stuk door de modder. Daarna het open veld richting punt 6 was helemaal niet begaanbaar. Dit stond vol met water. Gelukkig kun je een alternatieve route volgen en je bent zo weer op het rechte pad. Dan weer over mooie veldwegen met in de verte de Dommel en hier en daar nog meer modder, terug naar het startpunt. Ik heb genoten!!!

Leave a Comment