1573. Geistingen

Comments ( 2 )

  • Astrid

    Wat een heerlijke waterrijke wandeling met mooie natuur. Het natuurgebied Koningssteen – Kollegreend is schitterend. Via een mooi vlonderpad langs hoog riet en over het water. De bevers hadden heel wat bomen “omgezaagd” maar het pad was goed te volgen. Even pauze en uitwaaien bij “Het eind van België”. We hebben er weer een mooie dag opzitten.
    Tip: Neem een verrekijker mee want er zitten ontzettend veel vogels.

  • Annelies & Ton uit Weert

    Weer een schitterende wandeling gemaakt op 20 augustus 2023 langs veel water. De route klopte prima en gezeten op het bankje bij het Eind van België kwam een kapitaal aan boten en bootjes langs op deze schitterende zonnige dag. Zelfs de aanwezige runderen zochten verkoeling in het water. Alweer een toproute Jos langs natuurgebieden waar ik nog nooit geweest was en toch zo dichtbij. Ga zo door.

Leave a Comment