1583. Mechelen – Wahlwiller

Comments ( 5 )

 • Elly

  13-6-2022
  Mooie tocht.
  Aanrader!
  Elly

 • harry

  zoals bij alle wandelingen ook deze keer weer over paadjes waar je nog nooit hebt gewandeld.
  als je in wahlwiller start dan heb je bij “a gen kirk” wel een heel mooi eindpunt te pakken.

 • Rob Wilders

  Aangespoord door de reacties van Elly en Harry liepen wij gisteren deze wandeling vanuit Wahlwiller. Onderweg kwamen wij veel wandelaars tegen die een andere wandeling van deze site liepen. Tussen Wahlwiller en Mechelen kwamen wij langs een akker waar aardappels gerooid waren. Er lagen er nog zo veel, dat wij gemakkelijk voor een jaar lang hadden kunnen rapen. In Mechelen even van de route afgeweken om op het Dokter Janssenplein bij bakker Meens handgrote vlaaien te kopen: ze kosten nog steeds maar 2 Euro, maar lekker! Het is een afwisselende route met geregeld mooie vergezichten en goed te lopen.

 • Rieky Noud

  deze mooie wandeling op de gps gewandeld mooie uitzicht alles was het af en toe wel heel nat maar om dat de tocht zo mooie was maakte alles goed
  bedanktvoor het uitzetten

 • Svenja

  Na een dag vol regen, is deze blubberige wandeling een feestje. Via smalle paadjes, weilanden, beekjes en heuvels lopen wij met de gps aan het einde van de middag dit rondje. Wel wat afgesneden, maar genoten. Voor wie niet bang is voor vieze schoenen, is dit een aanrader!

Leave a Comment