Comment ( 1 )

  • Rudi

    Vanop de parkeerplaats meteen de velden in wandelen en genieten van het opkomende zonnetje. De natuur ontwaakt. Zondagochtendrust. Een uitgestrekt landschap ligt aan je voeten. Het wordt al snel verrassend met een schitterende doortocht door het Vrouwenbos. Smalle, kronkelende paadjes die op en neer gaan. De begroeiing en de spinnenwebben doen het vermoeden rijzen dat deze weggetjes niet erg frequent gebruikt worden. Heerlijk! Wat volgt is een leuke afwisseling van veldwegen en graspaden, hier en daar een fraaie holle weg. Richting Spaubeek en weer terug. Geniet onderweg van het mooie uitzicht en laat je begroeten door de vriendelijke veestapel in de weilanden. Een fijne gevarieerde route waar de passage door het Vrouwenbos naar onze persoonlijke smaak de spreekwoordelijke kers op de taart vormt.

Leave a Comment