Comments ( 5 )

 • Hans Heidendal

  Deze prachtige wandeling gelopen op een “stralende” zomerdag (onder de rook van de kernreactor). Het eerste deel voor een groot deel langs de majestueuze Maas: lekker uitwaaien en momentjes van verstilling. Waande me op enig moment “sitting on the dock of the bay”. Heel mooi ook en n beetje avontuurlijk het rotsachtige pad langs de Solliere en de verrassende paadjes, verborgen tussen hagen door. Hier en daar wat pittige klimmetjes en als kers op de taart de leuke route door de super gezellige binnenstad van Huy! Super gezellig! Super wandeling!

 • Frenk

  Sluit mij helemaal aan bij het commentaar van Hans. Een fantastische wandeling rond het gezellige Huy wat wij eigenlijk alleen maar kenden van de ” muur ” uit de semi klassieker de Waalse Pijl. Wel is deze wandeling aan te raden bij droog weer, bij nattigheid wordt het op sommige klimmetjes en in afdalingen uitkijken geblazen om op de been te blijven en niet uit te glijden.

 • geert

  Erg mooie wandeling, tussen nummer 5 en 6 is verstandig een prikstok te gebruiken is glibberig bij nat weer, de lekkere koffie in Huy maakt alles weer goed.

 • Cees van Bruchem

  Wij hebben deze prachtige wandeling gelopen op 3 mei jl. De beschrijving is in het algemeen goed.

 • Van Gorp Walter

  Wandeling gelopen op 06 juli, eerste stuk was wel lang langs het water, maar het stuk erna was echt prachtig!!!!! HET ECHTE ARDENNEN GEVOEL, prachtige padjes, pittige klimmetjes en afdalingen. We hebben ook de Citadel van Huy bezocht, was de moeite om eens binnen te wandelen. Huy is inderdaad klein maar wel gezellig en een zeer leuk pleintje met terrasjes!!
  zeer mooie wandeling!!!!! (werken aan de overzijde van de maas zijn nog steeds aan de gang, dus omleiding nog volgen)

Leave a Comment