Comments ( 3 )

  • Hans Heidendal

    Deze prachtige wandeling gelopen op een “stralende” zomerdag (onder de rook van de kernreactor). Het eerste deel voor een groot deel langs de majestueuze Maas: lekker uitwaaien en momentjes van verstilling. Waande me op enig moment “sitting on the dock of the bay”. Heel mooi ook en n beetje avontuurlijk het rotsachtige pad langs de Solliere en de verrassende paadjes, verborgen tussen hagen door. Hier en daar wat pittige klimmetjes en als kers op de taart de leuke route door de super gezellige binnenstad van Huy! Super gezellig! Super wandeling!

  • Frenk

    Sluit mij helemaal aan bij het commentaar van Hans. Een fantastische wandeling rond het gezellige Huy wat wij eigenlijk alleen maar kenden van de ” muur ” uit de semi klassieker de Waalse Pijl. Wel is deze wandeling aan te raden bij droog weer, bij nattigheid wordt het op sommige klimmetjes en in afdalingen uitkijken geblazen om op de been te blijven en niet uit te glijden.

  • geert

    Erg mooie wandeling, tussen nummer 5 en 6 is verstandig een prikstok te gebruiken is glibberig bij nat weer, de lekkere koffie in Huy maakt alles weer goed.

Leave a Comment