Comments ( 5 )

 • Karel

  Prachtige tocht met veel variatie, door dorpen en natuurgebieden, langs akkers, waterplassen en de Maas.

 • Patrick Claes

  Topwandeling. In het gezelschap van reetjes, reigers en eindeloos veel vogels. Indien de afstand het toelaat, zeker de 11.8 km versie lopen.
  De (extra) 4 km waar je wandelt tussen Kessenichplas, Vissenakkerplas, Maas en Grote Heg is enig mooi. Wij liepen deze wandeling op 17/09/23 en hadden het genoegen om in mooi weer te wandelen. De glinstering van de zon op de diverse plassen is bijzonder.

 • Johan & Yvonne

  We liepen de route op 30-9-2023 en deze was na Thorn tussen Thorn en Kessenich afgesloten vanwege hoog water in een weiland. We moesten dor lopen naar de Napoleonsweg en vandaar uit naar Kessenich terug.

 • Toon en José

  Vandaag 12-11-23 deze route gelopen van 11.8 km. windstil en een lekker zonnetje. Echter omdat het zoveel geregend heeft de afgelopen tijd is het erg nat, waar je tussen de Kessenichplas en de Maas doorloopt liepen we op blote voeten, het water stond daar tot boven de enkels. Het was er erg drassig en glad daar waar de bevers hard gewerkt hebben, opletten dat je niet uitschuift. Na het vlonderpad liepen we door het weiland en zakten tot onze enkels in de blub, werden vastgezogen in de modder, best wel eng. Het is een prachtige route vol afwisseling maar wel als het een tijdje droog is geweest.

 • JJ

  Bij hoogwater van de Maas is de dijk gedeeltelijk overspoeld.
  Na een lange regenperiode is het Vijverbroek erg drassig.
  In de zomer een prachtige wandeling.

Leave a Comment