Comments ( 4 )

 • Loes Swart

  09-07-2022 .De uitdaging aangegaan. Het is een erg pittige lange wandeling waar heel wat klimmetjes in zitten. De zwaardere klimmen zitten ook nog in het laatste deel van de wandeling. Het is een prachtige panoramische wandeling. Leuk is dat je door 3 landen loopt. In het plaatsje Seffent was de brug over Wildbach tijdelijk geblokkeerd wegens gekapte bomen na de brug. Over afzetting en gekapte bomen geklommen en route vervolgt. Wandeling is echt de moeite waard maar je moet gewend zijn om te wandelen.

 • Ferre en Elly

  Op 23 juli 2022 deze wandeling gedaan , een lange wandeling met pittige klimmetjes .
  Maar wij hebben van deze wandeling genoten van begin tot het einde .
  Heel mooie vergezichten en zeker uw tijd nemen om een pauze te nemen op de genietplekjes die worden aangegeven in de beschrijving van deze wandeling . (TOP)
  Bij ons is deze toer zeker een aanrader .

 • Martien

  Prachtige route. Inderdaad mooie vergezichten.
  Je komt voldoende bankjes, op mooie plekken tegen!
  De laatste 5 km zijn behoorlijk pittig omdat deze omhoog gaan.

  Trek er een dag voor uit, dan kan je genieten.
  Veel wandel plezier.
  Groet, Martien.

 • Jody

  Dit is een erg mooie wandeling! Veel klimmetjes en prachtige uitzichten. De wandeling kent veel rustige stukken waar je niet veel mensen tegen komt waardoor je echt het idee hebt dat je alleen bent in de natuur. Na de Dutch Mountain trail was dit een goede uitdagende wandeling. Dank!

Leave a Comment