1602. Hillensberg

Comments ( 2 )

  • Loes Swart

    Wat een leuke gevarieerde wandeling. Een mooie mix van natuur, heuvelland, historische stad met veel wetenswaardigheden in de tekst.

  • Robert Blom

    Op deze eerste echte zomerse dag in de Lente van 2024 rond 15 uur vertrokken vanaf station Sittard. Wandeling bracht ons door het mooie stadspark, langs de vijver en de Geleenbeek, omhoog naar de Kollenberg (Villawijk in de film Flodder). Via tal van onverharde (gras) paden naar het Duitse dorpje Hillensberg. Op de terugweg via veldwegen met mooi uitzicht tot de Clauscentrale Maasbracht. Het slotstuk langs de mooie Sint-Rosakapel door het historische centrum met standbeelden van Toon Hermans, Zefke Mols en Jo Erens terug naar de markt. Aansluitend heerlijk gegeten bij Brasserie Murphy’s en tot slot PSV en Fortuna kijken bij het gezellige Proeflokaal ’t Hophuys.

Leave a Comment