1613. Heythuysen

Comments ( 2 )

  • Sjef Schmit

    Na wandeling 1553 en 1554 vanuit Heythuysen, deze vandaag ook gelopen. Gestart in Leveroy en dan lekker struinen langs de Tungelroyse beek. Een mooi stukje natuur en af en toe kom je een heel groot beest tegen. Gelukkig doen die runderen niets, als je maar langzaam voorbij loopt. Daarna een stukje door Heythuysen en dan weer de natuur in met een flink stuk langs de Leveroyse beek. Dit is een stevige wandeling langs de beken en doe hoge schoenen aan. Het kan soms nat/drassig zijn.

  • Astrid

    We hadden geluk vandaag want het was nergens te drassig. Mooie wandeling langs de Tungelroyse beek en de Leveroyse beek. Nooit geweten dat er z’n mooi natuurgebied tussen Heythuysen en Leveroy ligt. We hebben weer een zonnige en mooie dag erop zitten!

Leave a Comment