Comments ( 2 )

  • Loes Swart

    Leuke gevarieerde wandeling. Bij deze wandeling heb je stukken bos, mooie vijvers, leuke vonderpaden, oude gerestaureerde mijngebouwen met museum en twee terrils met daarbij een heel apart landschap. De terrils oplopen is pittig maar zeer de moeite waard voor het prachtige uitzicht als je boven bent. Beschrijving is erg duidelijk

  • Astrid

    Weer z’n mooie wandeling van deze site. Na 3 jaar weer eens terug naar de terrils van Waterschei. In 2020 route 1269 gelopen. Bij die route kwam je ook over de “kale” terril. Toen had je nog gravel “roetsj banen” omlaag. Nu liep je via betonnen trappen makkelijker deze terril omlaag. Het blijft een schitterend gebied met mooie vergezichten . Deze keer ook verschillende zweef vliegtuigen in de lucht gezien. We hebben weer een top dag erop zitten!

Leave a Comment