1624. Maastricht

Comments ( 2 )

  • Huub Beckers Maastricht

    Wat een te gekke leerzame route over Maastricht als vestingstad en leuk om even “anders” door het centrum te lopen.
    Zeer zeker ,inclusief de sponsor , een bezoek aan Maastricht waard.
    Even een tip alhoewel de gpx goed verloopt zou ik toch de route uitprinten anders mis je een stormvloed aan achterliggende historie van deze wandeling.

  • Rudi

    Wandel door de geschiedenis van Maastricht! De vestingwerken Hoge en Lage Fronten geven niet enkel een inkijk in de rijke historie van de maasstad, ze zijn een lust voor het oog. De wirwar aan paadjes die er doorheen leiden, zijn dan weer een lust voor de wandelbenen. Aanschouw in het centrum ook het prachtige stadhuis. Het pronkt in de vroege ochtend nog in alle rust maar er zal zich naarmate de dag vordert ongetwijfeld meer bedrijvigheid rondom op het marktplein ontvouwen. Geniet van de doortocht door het Bassin, de vroegere binnenhaven van Maastricht en nu plezierjachthaven. Er valt genoeg te zien en te beleven. Natuur, cultuur en geschiedenis gaan hand in hand. Onstpannende en leerzame route die zeker aan te raden is.

Leave a Comment