1625. Wittem – Gulpen

Comments ( 3 )

 • els en hugo castermans

  wat een prachtige wandeling ! gisteren , 11 nov. gelopen. goed beschreven, we hebben genoten en gaan hem zeker nog een keer lopen. de start op de parkeerplaats ligt geweldig mooi.
  Alle lof…..

 • Elly

  Deze prachtige route hebben we gelopen op 13-11-2022. Aanrader!

 • Astrid

  Een wandeling met vele mooie vergezichten. In deze tijd ook vele mooie veldbloemen. Zelfs orchideetjes gespot. Waterwingebied Roodborn….erg mooi met zijn meanderende Eyserbeek. Nog het toeristische miljoenenlijntje gezien. Via leuke paadjes kom je in het gezellige centrum van Gulpen uit! Na een “break” de Gulperberg op. Met als beloning een schitterend uitzicht! Al met al, zoals Elly hierboven al schreef, is deze wandeling een echte aanrader!!!

Leave a Comment