Comments ( 2 )

  • Astrid

    Vanuit een leuk startpunt al snel op weg naar het eerste kasteel. Even een rust momentje bij de mooi gelegen visvijver. En weer verder over een mooi pad over een dijk. Daarna heerlijk struinen langs de Maas. Vooral in dit jaargetijde waren er vele veldbloemen. (o.a Distel, Spirea, Boerenwormkruid, Kattestaart) Prachtig om te zien.
    Lekker gepicknickd bij de uitkijktoren. Hier kwamen we gezellig in gesprek met een mevrouw. Ze was net z’n enthousiaste fan van deze site als wij ! De route loopt nog langs Kasteel D ‘Erp. En al snel bereik je het mooie terras van Brasserie Hoeve Hofackers. Een zeer geslaagde route voor deze tijd van het jaar.

  • Sjef Schmit

    Vandaag een rondje Baarlo gelopen in combinatie met wandeling 463. In het begin een flink stuk over verharde veldwegen maar daarna een leuk stuk door de bossen over kleine paadjes en dan een heerlijk stuk langs de Maas om uit te waaien. Na een waterkering en over dijk weer terug naar het mooie Baarlo met zijn 4 kastelen in de omgeving. Op de Markt wandeling 463 gestart.

Leave a Comment