1635. Valkenburg

Comment ( 1 )

  • Rudi

    Een vroege zondagochtend, de grond knerpt onder je voeten, het landschap wit door de vorst. Welkom in Valkenburg, wees welgekomen in het schitterende heuvellandschap rondom deze stad. In deze streek wandelen, lijkt vaak op een schilderij binnenstappen en dat is nu niet anders. Prachtige natuur, mooi uitzicht op Valkenburg, een doortocht langs de interessante plekjes van deze stad aan de Geul en tussendoor een paar flinke kuitenbijters in de vorm van enkele trappenpaden. Wat wil een mens nog meer. En toegegeven, op dit vroege winterse uur is in de omgeving geen mens te bekennen. Zelfs het centrum oogt, op enkele vroege vogels die hun blije hond uitlaten na, nagenoeg uitgestorven. In alle rust genieten van de combinatie natuur en erfgoed, een mooie mix om de zondag op te starten.

Leave a Comment