Comments ( 3 )

  • leo

    Vandaag gelopen in de sneeuw. Mooie wandeling, aanrader. Het gebied is bij ons bekend, maar toch hebben we stukjes gelopen, die wij nog niet kenden.

  • Wim Aarts

    Mooie afwisselende wandelroute, alleen jammer dat je steeds het geluid van de A2 autobaan hoort en dat ze in het laatste stuk de bomen aan het kappen zijn waardoor de pad niet duidelijk te zien is. Zeker een aanrader voor het voor en na jaar.

  • Astrid

    Tussen de regenbuien door deze wandeling gelopen. Leuke slingerende paadjes door de heide. In juli /augustus zal het zeker nog mooier zijn als de heide in bloei staat. Verschillende vennetjes en bos. Helaas waren ze in het laatste stuk bos nog steeds flink bezig met het kappen van bomen waardoor het pad moeilijk te volgen is. Even opletten dus!

Leave a Comment