Comments ( 2 )

 • Rudi

  Een zonovergoten zondagochtend zorgt voor een schilderachtig panorama tussen Puth en Schinnen. Toegegeven, dat is wat we gewend zijn in Zuid-Limburg. Toch blijft het iedere keer genieten.
  Het vroege tijdstip brengt met zich mee dat de wandelschoenen kleddernat worden op de graspaden. Het deert de wandelaar niet, evenmin als het de vogels deert die hem gedurende de hele tocht trakteren op een vrolijk ochtendconcert.
  Wie zijn ogen hier de kost geeft, merkt meteen dat deze streek veel wandelpotentieel heeft. Holle wegen, op en neer gaande bospaden, de Geleenbeek alsook de pittoreske oversteekplaatsen bij het beekje met de welluidende naam Kakkert dragen hieraan bij. De hellingen zijn goed te doen voor wie een normale wandelconditie heeft. De trapjes en trappenpaden onderweg geven de route nog een extra sterretje “leuk” mee maar vragen dan ook wel dat je goed te been bent.

 • L&L

  Leuke vrij afwisselende wandeling met toch wel hier en daar enig klimwerk. Niets onoverkoombaars, en deze hike zou voor een ieder met een redelijke conditie goed te doen. Onderweg zijn er veel waterpartijtjes, dus neem vooral de hond mee.
  Bedankjes weer voor de samenstellers!

Leave a Comment