1662. Posterholt

Comments ( 3 )

 • Edith

  14.05.2023 Gisteren de route gelopen. Helaas zijn grote stukken langs de vlootbeek dichtgegroeid met hoog gras en brandnetels. Een stuk tussen punt 4 en 5 was helemaal niet begaanbaar en herkenbaar. Het gras stond er dik 1 meter hoog en het is een erg drassig.
  Dat was jammer. De stukken door het bos waren wel erg mooi.
  Bedankt!
  Edith en Rolf uit Kerkrade

 • Astrid

  Een mooie bosrijke wandeling door o.a het prachtige Munnichsbos met zijn statige beuken bomen. Een leuk stukje door buurtschap Reutje. Vervolgens nog langs Kasteel Aerwinkel. En weer verder via slingerende bos paadjes en langs een beek terug naar het start/eindpunt.

 • Karin Speetjens

  Ik heb de route opgeslagen op Komoot en van daaruit gelopen en dan start het al helemaal anders… en zoals eerdere reactie sommige stukken waren moeilijk beloopbaar door dichte begroeiing …. Maar verder zeker de moeite waard!

Leave a Comment