Comments ( 2 )

  • Astrid

    Van het begin tot het einde een fantastische wandeling. Op zijn tijd staan er zitbanken , stuk voor stuk geniet plekjes. Mooie plassen met mooie vergezichten en op verschillende stukken mag je de route volgen dankzij stapstenen in het water. Allemaal goed te doen. Misschien als het water hoger staat dat het dan af en toe een uitdaging wordt. Maar ach dat maakt het dan weer avontuurlijker. We hebben een heerlijke dag erop zitten met een stralend zonnetje. Deze route zeker eens lopen!!!

  • Rudi

    Waterrijk, vlak en open. Dat zijn termen die in de lijn der verwachtingen liggen bij de keuze van deze route. De stapstenen voegen er een vleugje avontuur aan toe. Toegegeven, het waren nét deze alternatieve oversteekplaatsen die bij ondergetekende de drijfveer vormden om via deze tocht dit waterrijke gebied te gaan verkennen. Achteraf gezien, en misschien voor toekomstige wandelaars interessant, mag in het rijtje verwachtingen ook wel de term verrassend worden opgenomen. De makers overdrijven niet door te stellen dat naarmate de route vordert, ze steeds mooier wordt. De stenen zijn een leuke attractie en maken deel uit van de mooie natuur. Het smalle bospaadje langs de Polderplas en verderop het gras/bospaadje langs de inham van de Maas zijn verrassend leuke plekjes om al wandelend te vertoeven. Rustgevende en leuke wandeling die zeker de moeite loont.

Leave a Comment