Comment ( 1 )

  • Alexander LH

    Prachtige wandeling door het Brabantse landschap met verassende afwisseling van natuur en veel grote boomkwekerijen. Is zeker de moeite waard om vanuit Limburg daar naar toe te rijden. (let op met spitsuren rondom Eindhoven ivm files)

    Er zijn (maar) 2 plekken met bankjes dus wel aan te bevelen om waar een bankje staat even te rusten. Zelf heb ik de wandeling gedaan op 29-apr-24 waar het weiland bij de toren net te drassig was om bij de toren te komen, maar zeker ook zonder de toren te beklimmen is deze wandeling heel mooi.

    Zelf 2 keer verkeerd gelopen, een keer niet goed gelezen (bij het begin) en een keer bij punt 5 “Aan de 3-sprong, waar het brede pad naar rechts buigt gaat u L over het smalle bospaadje” ik bleek een bospaadje te vroeg te zijn ingeslagen bij de O vorming vijver, pad leidde snel dood. (brede pad boog een beetje naar rechts).
    Ook zou ik aanbevelen om bij 6 “Vlak voor het slootje gaat u L over het smalle paadje met rechts het slootje” als alternatief het “pad” na het slootje L te gaan met de sloot aan de linkerkant in de lente/zomer te kiezen aangezien de begroeiing volledig het pad aan de rechterkant heeft overwoekerd.

Leave a Comment