Comments ( 2 )

  • Astrid

    Vandaag deze wandeling gelopen. Helaas is hier ook op verschillende plaatsen duidelijk te zien dat de grondwaterstand erg hoog staat. Hier en daar zijn wat extra ” vennen” ontstaan. Een keer zorgt dat zelfs voor verrassing omdat, het pad royaal onder water staat. Maar via een omweg verder een prima en gemakkelijke wandeling.

  • francien kerkkamp

    Jack en Francien
    Op zondag 31-3-2024 Eerste Paasdag wandeling 1692 Witrijk 11.2km gelopen. Start bij Hof van Heden, met al vroeg koffie en gebak!
    We hebben genoten van de mooie omgeving, bospaadjes, langs de Cartierheide een ven en heerlijk rustig. We hadden een klein stukje een pad met hoog water, maar door het drassige bos een klein ommetje gemaakt. Op het laatst 1 regenbuitje met de paraplu op goed te doen.

Leave a Comment