Comment ( 1 )

  • Peter & Bertien Meesters

    Gisteren deze wandeling gelopen in een woord samen gevat: GEWELDIG. Zeer verassend, hele mooie natuuur met prachtige vijvers. Wij hebben tot nu toe alle wandelingen van Heerlen die op de site staan gelopen en deze is een van de mooiste misschien ook omdat we dat niet zo hadden verwacht. Toch weer op plekken terecht gekomen waar nooit eerder waren geweest. Ook was er genoeg schaduw die met dat warme weer zeer welkom was.
    Wat dat betreft, door de warme dagen van de laatste tijd hebben wij vaak geselecteerd op zoeken met de term “Schaduwrijk”en kwamen zo terecht op o.a. 310 Zutendaal met mooie bossen, 538 Horn, prachtige vennen en Erfstadt grote bruinkoolplassen die allen genoeg schaduw boden om het wandelen aangenaam te houden. We zijn bijna aan de 800ste toe en blijven genieten van de tochten die Jos op het menu blijft zetten, we kijken weer uit naar de volgende serie.

Leave a Comment