Comments ( 2 )

  • Rinus en Angelique

    Prachtige wandeling; zeer de moeite waard! Wij zijn zelf gestart bij de parkeerplaats t.h.v. punt 4. Hebben eerst geluncht bij Brasserie Bie de Groeve. Hier zit je 1 minuut van de parkeerplaats van punt 4 vandaan. Ontzettend leuk adres!
    Daarna, halverwege bij No. 97 nog heel goed ontvangen. Een heerlijk versgemaakte stroopwafel op. Ook zeer de moeite waard.
    En natuurlijk nog meer genoten van de wandeling!

  • Rudi

    In alle vroegte op pad. Een waterig zonnetje doet schuchtere pogingen door het ochtendgrijs heen te breken. Starten bij de ijssalon en meteen loop je met het Geulke langs het water. Via een avontuurlijk paadje naar de Ambyerheide waar het uitwaaien geblazen is. Verderop is er beschutting in het waterwingebied en in het bos. Hoofdmoot van vandaag is toch groeve Curfs. Daar omheen wandelen levert altijd fraaie uitzichten op. Een stalen trap van 85 treden en 30 meter lager brengen leuke wandelwegen je tot aan de Geul waar het ook altijd schilderachtig toeven is. Nog even door het herdenkingsbos en dan, als kers op de taart, een fraai slingerend paadje langs de Geul vooraleer terug bij de ijssalon te arriveren. Leuke gevarieerde route die qua moeilijkheidsgraad ook reuze meevalt.

Leave a Comment