Comments ( 5 )

 • Annie Aspers

  Gisteren samen met mijn zoon deze route gelopen.
  Het is een juweeltje, deze route !! wat hebben wij beide genoten ! Vele 5 sterren uitzichten en de beschrijving klopt perfect !
  cafe modern is op dinsdag gesloten , maar er tegenover , ” moeder de gans ” was gelukkig wel open en daar hebben we heerlijk geluncht.
  Onze dank aan de makers van deze 5 sterren route ! vr.gr. Annie Aspers uit Nederweert

 • Fred & Anita Truijen

  Gisteren onder een pittige zon aan een staalblauwe hemel, wandelden we met onze vaste wandelvrienden nr 1703.
  Wat een route! Het werd bijna 20 km genieten van een aaneenrijging van de mooiste views over “t Heuvelland. Gewoonweg schitterend. Maar ook de rest ontrolt zich in overvloed. Boswegen, steggellkes, door weilanden smalle kronkelpaden door hoge varens. Berg op, berg af. En op de juiste momenten is er fantastische horeca.
  In een woord ; een pareltje voor de geoefende wandelaar want hij is best zwaar, deze topper! Meer van dit Jos!

 • Karin van Lierop

  Deze route is prachtig! We hebben al heel wat wandelingen gemaakt in Zuid-Limburg, maar deze komt hoog in onze favorietenlijstje te staan. Zeer afwisselend en halverwege fijne horeca. Wij hebben geluncht bij Moeder de Gans in Teuven. Ook zeker een aanrader.
  Een lange broek is wel aan te raden, gezien de smalle bospaadjes met veel brandnetels.

 • Loes

  Wat een prachtige gevarieerde wandeling door de mooiste stukken heuvellandschap. Je moet het wel niet erg vinden om geregeld heuvels te lopen. Genoten!! Een topwandeling.

 • Toos

  Een fantastische route waarbij je van het ene naar het andere panorama loopt wat is het Heuvelland toch mooi en wat laat deze route je optimaal genieten van al dat moois! Het stuk tussen punt 2 en 3 waar je links omlaag gaat was erg glibberig en overwoekerd, het alternatief over de verharde weg was beter. Complimenten voor deze prachtige route!

Leave a Comment